Servicii ITP prompte

Statia ITP din cadrul service-ului Adexpert Auto are in dotare echipamente de testari si analize tehnice de ultima generatie si este autorizata de Registrul Auto Roman (R.A.R) sa efectueze Inspectii Tehnice Periodice (ITP) pentru urmatoarele categorii de autovehicule:

Categoria M 1 :
autoturisme cu motorizare diesel,benzina,GPL sau hybride indiferent de capacitatea cilindrica a motorului;
autoturisme cu tractiune integrala ( 4x4 ) ,SUV sau de teren (M1G);
Categoria N 1 :
autoutilitare cu masa totala maxima admisa (MTMA) de pana la 3.5 t -inclusiv,

 

Programul de efectuare al inspectiilor tehnice periodice se desfasoara in timpul saptamanii de luni pana vineri in intervalul orar 09:00 - 18:00 si sambata de la 09:00 -14:00.

Atentie! ora logarii in serverul national ITP si a inceperii inspectiei tehnice trebuie sa fie facuta cu minim 30 de minute inainte de ora finalului de program

Daca ITP-ul masinii tale a expirat sau urmeaza sa expire in curand,primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa ne contactezi la tel. 0723723529,poti folosi forumlarul de programare online sau te asteptam la statia ITP din str. Varciorova,nr.9 sector 4.

Stim ca timpul tau e pretios si nu vrem ca noi sa ti-l risipim de aceea la Adexpert Auto durata de realizare a unui ITP nu depaseste 30 de minute.

Documente necesare la efectuarea inspectiei tehnice periodice ITP:

 Carte de identitate a vehiculului (CIV) in original (se accepta copie conform cu originalul pentru autovehiculele achizitionate in sistem leasing);
 Certificat inmatriculare in original;
 Asigurare obligatorie (RCA) valabila;
 Cartea de identitate a persoanei care prezinta vehiculul pentru ITP.
 
Inspectia tehnica periodica ITP reprezinta verificarea complexa a autovehiculului si a sistemelor acestuia pentru stabilirea  încadrării în cerinţele tehnice specifice privind siguranţa circulaţiei rutiere, protecţia mediului şi în categoria de folosinţă conform destinaţiei.

Intervalul la care este obligatorie efectuarea ITP - inspecţiei tehnice periodice, in funcţie de categoria vehiculelor :

a. autoturisme - autovehicule destinate transportului de persoane care au, în afara locului conducătorului, cel mult 8 locuri pe scaune- la 2 ani;
b. autoutilitare - autovehicule destinate transportului de mărfuri, având o masă totală maximă autorizată mai mica sau egala de 3.500 kg şi autovehicule speciale ambulanţă - la un an;
c. taxi - autovehicule utilizate pentru transportul de persoane în regim de taxi - la 6 luni;
d. scoala - autovehicule utilizate pentru transportul de persoane în regim de scoala – la un an.